Ciastka półfrancuskie według przepisu mojej Babci
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytanie"Kiedy gotujesz w stresie, tracisz perfekcję". Gordon Ramsay
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytaniePostanowiłam przerobić trochę ten stary przepis mojej Babci. Zamieniałam cukier biały na brązowy i dodałam kruszonkę też na cukrze brązowym.
Kontynuuj czytanieTo szybkie i łatwe ciasto, a przy tym wygląda i smakuje obłędnie. Składniki: 100 g masła 1 1/3 szklanki cukru
Kontynuuj czytanieDzisiaj chcę Wam polecić przepis na pyszną, kruchą szarlotkę. Jest smaczna nawet na drugi dzień. Polecam 🙂 Składniki: 4 szklanki
Kontynuuj czytanie