Ciastka półfrancuskie według przepisu mojej Babci
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytanie"Kiedy gotujesz w stresie, tracisz perfekcję". Gordon Ramsay
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytanieCiasteczka są bardzo kruche z tego względu, że przeważa w nich mąką kokosowa nad tortową, ale są bardzo smaczne. Doskonałe
Kontynuuj czytanieWyglądają zachęcająco, a smakują wyjątkowo. Polecam!!! Składniki na dżem: 1 duże jabłko lub 2 mniejsze 300 g rabarbaru (po oczyszczeniu)
Kontynuuj czytanieWiele ulubionych smaków w jednym cieście – twaróg, cytryna i kakao. Serdecznie polecam!!! Składniki na spód (na formę 23cm x
Kontynuuj czytanie