Pasta jajeczna z Awokado
Pyszna i pożywna pasta jajeczna. Prosta i szybka, idealna na kanapki. Polecam 🙂

Składniki:
4 jajka
1 dojrzałe Awokado
3 łyżki majonezu
Pieprz mielony
Sól
Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo ze szczyptą soli i 1 łyżką octu. Ja gotuję 10 minut. Ostudzić.
Jajka przekroić na połowę i łyżeczką wyjąć ze skorupek. Wrzucić do blendera lub choppera razem z Awokado obranym ze skórki i pozbawionym pestki, majonezem, pieprzem mielonym oraz szczyptą soli. Zmiksować do konsystencji pasty.


Smacznego!!!
Polecam także wpis: http://www.przepisybabci.com.pl/2019/10/20/wiesz-wszystko-o-czyszczeniu-przechowywaniu-i-gotowaniu-jajek/