Ciastka półfrancuskie według przepisu mojej Babci
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytanie"Kiedy gotujesz w stresie, tracisz perfekcję". Gordon Ramsay
Przyrządza się je bardzo szybko. Dobrze byłoby, gdyby ciasto poleżało do następnego dnia w lodówce. Ja jednak zrobiłam ciastka od
Kontynuuj czytanieCiasteczka są bardzo kruche z tego względu, że przeważa w nich mąką kokosowa nad tortową, ale są bardzo smaczne. Doskonałe
Kontynuuj czytanieTo rogaliki według bardzo starego przepisu, który przechodzi w naszej rodzinie z pokolenia na pokolenia. Są pyszne nawet na drugi
Kontynuuj czytanieWyglądają zachęcająco, a smakują wyjątkowo. Polecam!!! Składniki na dżem: 1 duże jabłko lub 2 mniejsze 300 g rabarbaru (po oczyszczeniu)
Kontynuuj czytanieSmaczne, czekoladowe Muffinki z nadzieniem. W sam raz do porannej kawki 🙂 Składniki: 4 jajka ¾ szklanki cukru kryształ 1
Kontynuuj czytanieTo pyszne pełne cytrynowego i kokosowego smaku Muffiny. Składniki: 1 szklanka białego cukru 250 g masła o temp. pokojowej 4
Kontynuuj czytanieMnóstwo kokosu sprawia, że ciasteczka są przepyszne. Składniki: 1 ¼ szklanki mąki tortowej typ 450 ½ łyżeczki sody oczyszczonej 100
Kontynuuj czytanieDoskonała przekąska do kawki 🙂 Składniki: 3 szklanki płatków owsianych 1 szklanka mąki tortowej 250 g masła lub margaryny 1
Kontynuuj czytanie